Dulong Residence

eco, building design, renovation, alteration, addition, sunshine coast, sustainable, kitchen, bathroom, bbq area, fireplace;

This is a renovation and extension to an existing concrete block house. The existing kitchen and living areas have been demolished to create the new open plan kitchen, living and dining areas with a double sided fireplace. The house now has an added bedroom extended to the back with the use of Weathertex cladding materials, along with a new laundry and ensuite. The current bathrooms have been upgraded. The back deck has been extended, pergola added for shading and a new brick BBQ area is being built into the existing established back garden.

Dulong house driveway entry
Dulong residence front of house
Dulong residence back of house
Dulong residence back of house and bedroom
Dulong residence living area fireplace
Dulong residence lounge room and fireplace
Dulong residence dining area
Dulong residence lounge room
Dulong residence kitchen from lounge
Dulong residence newly renovated kitchen
Dulong residence new added main bedroom
Dulong residence new added ensuite
Dulong residence renovated bedroom
Dulong residence renovated ensuite
Dulong residence dining and back deck
Dulong residence BBQ area
Dulong residence – old living area
Dulong residence – old kitchen
Dulong residence – old entry
Dulong residence – old back of house

Share this Project